AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi başı kesmek

Kahve falında kedi başı kesmek

Kahve falında kedi başı kesmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kedi başı kesmek gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında kedi başı kesmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağını kesmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek başı kesmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında at başı kesmek kişinin güzel işler yapacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına tabir olunur.

Kahve falında baş kesmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, geçim derdine gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin başını kesmek yeni işler peşinde koşulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek başı kesmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağı kesmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir