AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi kesmek

Kahve falında beyaz kedi kesmek

Kahve falında beyaz kedi kesmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çirkin sözler işitileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kedi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kedi kesmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kedi eti kesmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi kesmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi başı kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi köpek kesmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, büyük zararlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir