AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi kesmek

Kahve falında siyah kedi kesmek

Kahve falında siyah kedi kesmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Kahve falında siyah kedi kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında siyah kedi kesmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kedi kesmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek kesmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek kul hakkına girmeyeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kafası kesmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kesmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir