AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kesmek

Kahve falında kediyi kesmek

Kahve falında kediyi kesmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiğini söyleyeceğine, can derdine düşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hüsrana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi kesmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi kesmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kulağı kesmek kem gözlere gelineceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi kesmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi kesmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi başı kesmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir