AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, güzel günler yaşayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin şansının artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, dinde bilginleşeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın kedi yediğini gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında aslanın birini yediğini görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana et yedirmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kedi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ve aslan görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında aslan kedi görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kedi yediğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir