AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi eti kesmek

Kahve falında kedi eti kesmek

Kahve falında kedi eti kesmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, üzüntülerinin biteceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında kedi eti kesmek gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında kedi eti kesmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kedi köpek kesmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi kesmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi kesmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi başı kesmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir