AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek kesmek

Kahve falında kedi köpek kesmek

Kahve falında kedi köpek kesmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği birini kırmaya, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kedi köpek kesmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Kahve falında kedi köpek kesmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi kesmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, canının kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, şansa yorulur.

Kahve falında siyah kedi kesmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi kulağı kesmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi kesmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kedi kesmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir