AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi kesmek

Kahve falında kara kedi kesmek

Kahve falında kara kedi kesmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, evi yoksa ev alacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi kesmek gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kara kedi kesmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara koç kesmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kara tavuk kesmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Kahve falında kara kedi beslemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kara kedi görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırısı görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında konuşan kara kedi görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir