AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kafası kesmek

Kahve falında kedi kafası kesmek

Kahve falında kedi kafası kesmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, başarı kazanılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında kedi kafası kesmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Kahve falında birinin kafasını kesmek renk ve eğlence geleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın kafasını kesmek alım zorluğu yaşamayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek kafası kesmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında insan kafası kesmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir