AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dövdüğünü görmek

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hastalıkların biteceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında kara kedi dövmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi dövmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, son model arabaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi dövmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi dövmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye dövmek huzur dolu günler geçireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kedi köpek dövmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kedi dövmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir