AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek dövmek

Kahve falında kedi köpek dövmek

Kahve falında kedi köpek dövmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında kedi köpek dövmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında kedi köpek dövmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi dövmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi dövmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye dövmek sevinçli bir hayat süreceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi dövmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi dövmek istediği noktalara ulaşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işarettir.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek başarılar elde edileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir