AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye dövmek

Kahve falında kediye dövmek

Kahve falında kediye dövmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yanlış bir karar verileceğine, stresli bir ortama gireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye dövmek gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında siyah kedi dövmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dövmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi dövmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kedi dövmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye dövmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek dövmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir