AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi dövmek

Kahve falında kara kedi dövmek

Kahve falında kara kedi dövmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, rütbesinin artacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi dövmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi dövmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi dövmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi dövmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah kedi dövmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet eder.

Kahve falında kediye dövmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında kediyi dövmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir