AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi dövmek

Kahve falında kediyi dövmek

Kahve falında kediyi dövmek iyi hissedeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında siyah kedi dövmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kediyi dövmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi dövmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yavru kedi dövmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında kediye dövmek hastalıkların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek hasret çekenlerin buluşacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek dövmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi dövmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir