AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi dövmek

Kahve falında yavru kedi dövmek

Kahve falında yavru kedi dövmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi dövmek gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında yavru kedi dövmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek gülen yüzünün solacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek yavrusu dövmek gelirinden yana memnun olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek dövmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye dövmek rızkının artacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kediyi dövmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi dövmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi dövmek işlerinin hafifleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir