AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ceseti görmek

Kahve falında kedi ceseti görmek

Kahve falında kedi ceseti görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kedi ceseti gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında kedi ceseti görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kedi cesedi görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cesetle uğraşmak ticaretinin de hızlanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında cesedin parçalandığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir