AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kopmuş görmek

Kahve falında bacağı kopmuş görmek

Kahve falında bacağı kopmuş görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, anne baba duasının alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmuş gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bacaklarındaki kılları temizlemek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yengeç bacağı görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmış görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı kesilmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı temizlemek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta şişlik görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağındaki kılları almak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında at bacağı görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir