AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta iltihap görmek

Kahve falında bacakta iltihap görmek

Kahve falında bacakta iltihap görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta iltihap gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta iltihaplı yara görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında bacakta iltihap görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında iltihaplı diş görmek yüzünü güldüreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında burun iltihabı görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı yara görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında memede iltihap görmek kazancının yerine gelmesine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir