AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi gübresi görmek

Kahve falında keçi gübresi görmek

Kahve falında keçi gübresi görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi gübresi gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında keçi gübresi görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at gübresi görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında gübre süpürmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mal gübresi görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında gübreli toprak görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gübre temizlemek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek gübresi görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında inek gübresi görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir