AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübre süpürmek

Kahve falında gübre süpürmek

Kahve falında gübre süpürmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında gübre süpürmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında gübre süpürmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gübre görmek şansının döneceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gübre satın almak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gübrenin içine düşmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya gübre atmak birikim yapacağına, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan gübresi görmek dişe diş savaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyun gübresi görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir