AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek gübresi görmek

Kahve falında inek gübresi görmek

Kahve falında inek gübresi görmek kendisini eve kapatacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hataların telafi edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında inek gübresi gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında inek gübresi görmek ters giden olayların düzeltileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında inek gübresine batmak gelecekte yüzünün güleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek gübresine basmak esenlik bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalettir.

Kahve falında çiçek gübresi görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gübreye basmak gelirin tükeneceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Kahve falında gübreli toprak görmek herkesin takdirini toplayacağına, tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gübre atmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir