AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübre temizlemek

Kahve falında gübre temizlemek

Kahve falında gübre temizlemek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, evlat sahibi olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında gübre temizlemek gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında gübre temizlemek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gübresi temizlemek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya gübre atmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işarettir.

Kahve falında keçi gübresi görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında inek gübresine basmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gübre görmek müjdeli bir haber alacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında suni gübre görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir