AnaSayfa / Genel / Kahve falında at gübresi görmek

Kahve falında at gübresi görmek

Kahve falında at gübresi görmek şansın ve bahtın da açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında at gübresi gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kahve falında at gübresi görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye gübre atmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında inek gübresine basmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında gübresi görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hem ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gübre atmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davar gübresi görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru gübre görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir