AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübreli toprak görmek

Kahve falında gübreli toprak görmek

Kahve falında gübreli toprak görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gübreli toprak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında gübreli toprak görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak ve gübre görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye gübre atmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında mal gübresi görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işarettir.

Kahve falında gübrelik görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek gübresi görmek büyük başarılara imza atacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gübre görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir