AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek gübresi görmek

Kahve falında çiçek gübresi görmek

Kahve falında çiçek gübresi görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Kahve falında çiçek gübresi gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Kahve falında çiçek gübresi görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek gübresi görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında gübre temizlemek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek bir süre zorluk çekeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru gübre görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gübreye basmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında gübre satın almak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında gübre yemek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir