AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal gübresi görmek

Kahve falında mal gübresi görmek

Kahve falında mal gübresi görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mal gübresi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında mal gübresi görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gübreye basmak büyük sorunların yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun gübresi görmek ileriye gideceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gübre temizlemek çok ünlü bir kişi olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında keçi gübresi görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gübresi görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at gübresi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir