AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış tarla görmek

Kahve falında kazılmış tarla görmek

Kahve falında kazılmış tarla görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, adının fesada karışacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kazılmış tarla gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında kazılmış tarla görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kazılı toprak görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işarettir.

Kahve falında kazılmış toprak görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında çukur kazıldığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Kahve falında kazılı mezar görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir