AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir kazıldığını görmek

Kahve falında kabir kazıldığını görmek

Kahve falında kabir kazıldığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kabir kazıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kazılmış kabir görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek amaçlarına ulaşmaya, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kazıldığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir