AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur kazıldığını görmek

Kahve falında çukur kazıldığını görmek

Kahve falında çukur kazıldığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çukur kazıldığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çukur kazıldığını görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazılmış çukur görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış arsa görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bir yerin kazıldığını görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken görmek çok rahat edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolun kazıldığını görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir