AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılı mezar görmek

Kahve falında kazılı mezar görmek

Kahve falında kazılı mezar görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazılı mezar gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında kazılan mezar görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir