AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış toprak görmek

Kahve falında kazılmış toprak görmek

Kahve falında kazılmış toprak görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış toprak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Kahve falında kazılmış toprak görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazılı toprak görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında kazılan toprak görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kazılması görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Kahve falında toprağın kazıldığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında temel kazıldığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış tarla görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir