AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, ortağından ayrılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında ev temeli kazıldığını gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek çaresiz durumlarda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazılmış temel görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temel kazıldığını görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında ev temeli atmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında eve temel atmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev temeli görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir