AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın kazıldığını görmek

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, günahkâr olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın kazıldığını gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Kahve falında kazılmış mezar görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kazılı mezar görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek yardımın alınacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir