AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılı toprak görmek

Kahve falında kazılı toprak görmek

Kahve falında kazılı toprak görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, biraz olsun hafifleyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalettir.

Kahve falında kazılı toprak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kazılmış toprak görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılan toprak görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kazılı toprak görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kazılması görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, eskisinden de iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın kazıldığını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir