AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış arsa görmek

Kahve falında kazılmış arsa görmek

Kahve falında kazılmış arsa görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, malına gelecek zarara, anlaşmalardan cayılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, neşesini kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında kazılmış arsa gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Kahve falında kazılmış arsa görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye tabir olunur.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış mezar görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, işleri yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evinin kazıldığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet eder.

Kahve falında mezar kazılırken görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir