AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kazıldığını görmek

Kahve falında evinin kazıldığını görmek

Kahve falında evinin kazıldığını görmek kazançlı bir döneme girileceğine, gereken sabrı göstereceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, onlara hocalık edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Kahve falında evin içinin kazıldığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Kahve falında evinin önünün kazıldığını görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulur.

Kahve falında evinin kazıldığını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kabrinin kazıldığını görmek sağlığına kavuşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir