AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış mezar görmek

Kahve falında kazılmış mezar görmek

Kahve falında kazılmış mezar görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iyi geçim halinde kalacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kazılmış mezar gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında mezar kazılırken görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazılan mezar görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış mezar görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir