AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, küs kimselerin barışacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Kahve falında kazılan mezar görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek para ve makam sahibi olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında kazılı mezar görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir