AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin kazıldığını görmek

Kahve falında yerin kazıldığını görmek

Kahve falında yerin kazıldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerin kazıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerin kazıldığını görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kazılmış yerler görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kazılması görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın kazıldığını görmek kulluk derecesinin artmasına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında evinin kazıldığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında kazılmış arsa görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir