AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazılırken görmek

Kahve falında mezar kazılırken görmek

Kahve falında mezar kazılırken görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında kazılı mezar görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, durumunuzun iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir