AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış ev temeli görmek

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek eksiği kendinde bulacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kazılmış ev temeli gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ev temeli kazıldığını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında temel kazıldığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kazılmış temel görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında ev temeli yapmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Kahve falında ev temeli kazmak yenileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev temeli görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir