AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kaz tüyü yorgan gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek büyük düşüneceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında kaz tüyü görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak daha isabetli kararlar alacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazma kazdığını görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kaz yemek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalettir.

Kahve falında ördek kaz görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kaz pişirmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir