AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazma kazdığını görmek

Kahve falında kazma kazdığını görmek

Kahve falında kazma kazdığını görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kazma kazdığını gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında kazma kazdığını görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazma kazmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzen kaz görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaz kesmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaz yavrusu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kaz satın almak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir