AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz pişirmek

Kahve falında kaz pişirmek

Kahve falında kaz pişirmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kaz pişirmek gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Kahve falında kaz pişirmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kaz eti pişirmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kaz görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi kaz görmek onu alkışlayacağına, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında kaz kesmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Kahve falında kazma sapı görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaz görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir