AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek kaz görmek

Kahve falında ördek kaz görmek

Kahve falında ördek kaz görmek çok büyük adımlar atacağına, itibar edineceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek kaz gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaz yada ördek görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kaz görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek ve kaz görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz eti görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz pişirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir