AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tüyü görmek

Kahve falında kaz tüyü görmek

Kahve falında kaz tüyü görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, işlerini yoluna sokacağına, çarelere kavuşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaz tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaz tüyü görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz satın almak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz öldürmek anne babanın üzüntü duyacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaz avlamak sıkıntılarının sona ereceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir