AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz yemek

Kahve falında kaz yemek

Kahve falında kaz yemek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kaz yemek gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında kaz eti yemek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kaz eti yemek kısmetinin hep açık olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz yemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kaz ciğeri yemek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Kahve falında kaz yumurtası yemek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürek kazma görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yabani kaz görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kazma görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir