AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan beyaz kaz görmek

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, güzel günlerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan beyaz kaz gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kazlar görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kaz yakalamak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kaz görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz görmek hayat daha olumlu bakılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kaz avlamak bilgiyle donanacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir