AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunmuş kaz görmek

Kahve falında yolunmuş kaz görmek

Kahve falında yolunmuş kaz görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolunmuş kaz gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında yolunmuş kaz görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kaz ve kaz yavrusu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kaz civciv görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kaz tüyü yolmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında evde kaz görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kaz yada ördek görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaz yapmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir