AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz yumurtası almak

Kahve falında kaz yumurtası almak

Kahve falında kaz yumurtası almak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek rahat edileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası almak azap çektiğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaz yumurtası görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir